Om Copenhagen Floorball Club

Copenhagen Floorball Club er en klub der bygger på en række værdier der gør det muligt for os både at arbejde med mangfoldighed og plads til alle – samtidig med, at vi faktisk når rigtig gode sportslige resultater. Floorball er en sport i rivende udvikling og klubben vokser fra år til år. Det går stærkt, det er målrigt og man får pulsen op.

Copenhagen Floorball Club blev startet i 2006 af Per Stærk Larsen og Cecilie Larsen. De udviklede klubben fra en håndfuld spillere og langt hen mod det den er i dag. De har fra starten formået at fokusere på det anerkendende og udviklende og det har skabt mange gode spillere og en helt særlig klubkultur, som vi er meget stolte af.

Det der startede med en håndfuld spillere er blevet til Københavns største floorballklub og landets største børne- og ungdomsfloorballklub. Og vi har værdierne i behold:

Mangfoldighed, Procesorienteret, Kvalitet, Fællesskab og Fair Play.

Fra 2013 har klubben haft en større bestyrelse med både ledelsesmæssige og sportslige kompetencer. Bestyrelsen har gennemgået Team Copenhagens bestyrelsesuddannelse og arbejder nu målrettet med klubudvikling og et mere struktureret talentmiljø. Hvis du er interesseret i klubbens både kortsigtede og langsigtede mål for det sportslige såvel som det organisatoriske, så kontakt bestyrelsen.

Copenhagen Floorball Club er i dag en af landets største klubber og vi har hold for alle aldre og niveauer – lige fra familiefloorball til 60+ hold. fra nybegyndermotionister og til både herre og damehold der ligger godt i ligaen. Desuden samarbejder vi med skoler og fritidshjem og laver arrangementer for virksomheder. Klubben holder til i Stavsportens Hus (Gl. Valbyhal) i Valby Idrætspark, hvor vi har supergode faciliteter og et klubhus med direkte adgang til hallen.

Carsten Eis er formand og Michael Riis er næstformand.

Nedenfor er et link til klubbens vedtægter:
Vedtægter Copenhagen FC

denne side finder du referater og andre relevanter dokumenter: