Ligaholdene kom godt fra start

Begge ligahold fik hevet en sejr hjem i sæsonens første turneringskampe. Dameliga skulle dog først igennem nogle perioder, hvor de var bagud, inden de hentede Hvidovre og vandt 7-6.

Herreliga har skrevet kampreferat. Det kan I læse her:
Det nye unge og sultne Copenhagen hold sejrede i ligapremieren!
Copenhagen kom stærkt ud til kampen, og efter at have vundet første face-off, stod den 1-0 ved Kenneth Danielsen efter kun 46 sekunder. Copenhagen fortsatte herfra med god fart og meget bevægelse i sit angrebsspil, uden at Skanderborg nåede at komme ind i kampen. Perioden sluttede 4-1 til Copenhagen.
Første 10 minutter i anden periode startede mindre godt. Skanderborg får taget teten, og kommer også på 4-3 imens Copenhagen må kæmpe alt hvad de har lært for fortsat at være med i kampen. Men da kampen lå på vippen, fik Christian Holmsteen scoret det vigtige mål til 5-3. Et lumsk skud ude fra banden, der kun lige fik sneget sig på den rigtige side af stolpen. Derefter stod den Copenhagen på det hele. Perioden slutter 8-3 inden sidste og afgørende periode.
Sidste periode spiller Copenhagen kontrolleret, og Skanderborg finder aldrig spillet og kræfterne frem til at kæmpe sig tilbage i kampen. Sidste periode ender 3-1, og kampen slutter derfor 11-4. (4-1, 4-2, 3-1).
”Kul att se att det vi tränat på även fungerar väl ut i en ligakamp, det ger energi til fortsättningen.” Udtaler træner Tony Taijala efter kampen.
En helt igennem stærk præstation med op til flere debutmål.
Point:
Rasmus Lilleballe Poulsen: 3+1
Victor Holmsteen: 1+2
Martin Grønborg: 0+3
Christian Holmsteen: 2+0
Simon Bondo: 1+1
Kenneth Danielsen: 1+1
Kasper Abildgaard: 1+0
Jon Beck Poulsen: 1+0
Jonathan Carlsen: 1+0
Mikkel Planteig: 0+1
Jeppe Hove: 0+1
#ForzaCopenhagen

Tillykke med sejren til begge hold. Forhåbentlig fortsætter Copenhagen herreliga de gode takter, når modstanderen på onsdag kl. 20:00 er Helsingør FT på udebane og vi håber dameliga, der skal møde Hvidovre igen på lørdag, endnu en gang hiver 3 point med hjem.