Nyheder

Projektmedarbejder / ressourceperson til Copenhagen Floorball Club

17. feb. 2018, kl. 16.29

Kan du skabe aktiviteter, der får børn ind i foreningslivet? Så har Copenhagen Floorball Club et 20 timers job til dig.


Copenhagen Floorball Club har indgået et ”socialt partnerskab” med Københavns Kommune. Med partnerskabet forpligter Copenhagen Floorball Club sig til i samarbejde med Københavns Kommune at opsøge børn og unge uden foreningskontakt og tilbyde dem gode foreningsaktiviteter.


Copenhagen Floorball Club har aktiviteter flere stede i byen, men har hovedkvarter i klubhuset ved Gl. Valbyhal. Derfor vil din primære indsats være i Sydhavnen. Vi forestiller os, at du er opsøgende i boligforeninger, på skoler og SFO’er i området.


Du får i høj grad mulighed for at præge indholdet af dit job, for en af dine første opgaver bliver i samarbejde med klubbens bestyrelse og Københavns Kommune at udarbejde en handlingsplan for det første år.


Rammerne for dit arbejde bliver overordnet set:


·       Projektarbejde på skoler, SFO’er og i boligforeninger i Sydhavnen


·       Skabe bro mellem projektarbejde i marken og klubbens hold i Gl. Valbyhal


·       Skabe netværk i området og med andre klubber med socialt partnerskab


·       Sammen med bestyrelsen og Københavns kommune at udarbejde årlige handlingsplaner


·       Evaluering af årets indsats


Du spiller ikke nødvendigvis floorball (endnu), men du har indgående kendskab til en holdsport, og du ved, hvordan en idrætsforening fungerer. Du er heller ikke bange for at ryste posen og gøre op med ”plejer-mentaliteten”, hvis det er dét, der skal til for at nå det fælles mål.


Vi forestiller os, at du besidder flere af følgende kompetencer:


·       Erfaring med praktisk projektarbejde


·       Erfaring med at arbejde i en idrætsforening


·       Erfaring som træner, gerne også med uddannelse


·       Har let ved at samarbejde med og involvere klubbens korps af unge trænere


Hvis du også har erfaring fra arbejde i boligområder, fritidsklubber eller skoler, vil det være et plus for din ansøgning.


Stillingen er normeret til 20 timer pr. uge i gennemsnit pr. år. Arbejdstid aftaler du med bestyrelsen, men da vi har aktiviteter i både dag- og aftentimer, skal du regne med skiftende arbejdstider.


Du har mulighed for i samarbejde med bestyrelsen at søge fonde og puljer til andre floorball-aktiviteter og på den måde øge dit ugentlige timetal.


Aftalen mellem Københavns Kommune og Copenhagen Floorball Club gælder fire år, og derfor vil ansættelsen principielt også gælde fire år med en prøvetid på 3 måneder. Da projektet skal evalueres årligt, vil ansættelsen teknisk set gælde for et år ad gangen.


Er det noget for dig, så send din ansøgning og CV til info@copenhagenfc.dk.  

 Bemærk kort ansøgningsfrist: 24. februar 2018. Tiltrædelse snarest muligt

Samarbejde med Idrætsprojektet

15. feb. 2018, kl. 21.32


Idrætsprojektet og Copenhagen Floorball Club har netop indgået en partnerskabsaftale. I aftalen står der at "Vi samarbejder om at give alle børn og unge de bedste muligheder for at indgå i positive fællesskaber i foreningslivet".


Når der står alle, så betyder det, at Idrætsprojektet støtter Copenhagen FC i at kunne rumme de børn og unge, som måske ikke har haft den letteste start på livet eller som kræver særlig støtte for at kunne gøre det, som hovedparten af danske børn kan: F.eks. at gå til floorball i en klub.


Du kan læse mere om Idrætsprojektet her

Velkommen til PACT

15. feb. 2018, kl. 21.08PACT er en idrætsforening, som skaber fysisk aktivitet og fællesskaber for personer med kræft. Og nu kan PACT-medlemmer også spille floorball hos os i Copenhagen Floorball Club. 


Samarbejdet mellem PACT og Copenhagen FC løber foreløbigt et et halvt år og giver Pact-medlemmer mulighed for at spille Floorball en gang om ugen Gl. Valbyhal. Samtidig giver det spillerne mulighed for at opleve den klubånd, som findes på stedet, og som måske kunne give nogle spillere mod på endnu mere floorball, og dermed også blive aktiv på et af de andre hold i Copenhagen FC.


Velkommen!


Vil du vide mere om PACT? Så læs her

Landsstævne den 10. -11. marts i Frederikshavn

23. jan. 2018, kl. 21.40

Det årlige landsstævne, hvor der deltager ca. 1.500 glade floorball-børn fra hele Danmark finder sted den 10.-11. marts i Frederikshavn.

Bestyrelsen arbejder på højtryk for at få en invitation klar med bus, overnatning, mad, priser osv.  Så snart den er klar, får du den med hjem fra din træner.

Mange hilsner

Bestyrelsen

Danske VM-piger hjem med en lille forbedring

7. dec. 2017, kl. 19.50

VM-pigerne vender hjem fra Bratislava med en 9. plads i bagagen efter en sejr på 4-3 over Tyskland. 9. pladsen er en enkelt placering bedre end ved sidste VM i 2015.

Copenhagen FC'S Mathilde Christensen (1+1), Emma Vistisen (0+2).

Cecilie Di Nardo scorede sit VM-mål nr 38 - og cementerede dermed en fantastisk position som den mest scorende nogensinde i IFF's VM-historie.

Velkommen hjem piger og tak for en fantastisk indsats!

Arh VM-piger, nu gik det lige så godt!

5. dec. 2017, kl. 21.35

De danske piger ved VM i Bratislava tabte desværre 4-1 til Letland i tirsdagens Play Off-kamp. Det betyder et farvel til den ottende plads, som danskerne med en sejr mindst var sikret.


I stedet skal Danmark nu spille om 9.-12.-pladsen. Første kamp er onsdag kl. 11.30 mod Estland.


Som sædvanlig kan kampen følges på dette link

http://www.iffwfc.org/#undefin...

Danske piger vinder gruppe D ved VM

4. dec. 2017, kl. 22.40

De danske piger vandt mandag 6-2 over USA ved VM i Bratislava.  Dermed vandt holdet gruppe D - og en, på papiret, let modstander i næste kamp, Letland. En sejr over Letland udløser en plads i kvartfinalen. Kampen mod Letland spilles tirsdag kl. 13.00. 

Copenhagen FC's Klara Fjorder (1+0), Emma Vistisen (0+1) og Tanja Mørup (0+1)

Vi fremhæver altid målscorerne, hvilket selvfølgelig er rigtigt og vigtigt, men vi skal ikke glemme den anden ende af banen: Det er bemærkelsesværdigt, at tre danske målkvinder er på top 10-listen i VM-turneringens statistik!

Kampens danske spiller blev som i de to første kampe Cecilia Di Nardo, der med en målscore på otte i tre kampe, matcher nr. 1 i hele -VM-turneringen! Tæller man assists med, rækker det til en 10. plads. I dét regnskab, trumfes hun af vores egen Emma Vistisen, der indtager 9. pladsen, mens Klara Fjorder indtager plads nr. 17. Tre målkvinder i top 10, og tre markspillere i top 20! 

Det er da meget godt, lille Danmark!!

Målfest mod Brønderslev

3. dec. 2017, kl. 21.37

Copenhagen FC's ligadrenge vandt lørdag overbevisende over Brønderslev. Cheftræner Tony Taijala har samlet kampens højdepunkter i denne video:

​Endnu en fornem præstation af CFC's VM-piger

3. dec. 2017, kl. 21.35

De danske kvinder vandt med overbevisende 11-3 over Japan i den 2. kamp ved VM i Bratislava, og endnu engang kendte Copenhagen-pigerne vejen til modstandernes mål. Emma Vistisen (1+4), Klara Fjorder (2+1), Line Lauridsen (0+2) og Maria Olaussen (0+1).
Sidste kamp i grundspillet er mod USA mandag kl 19.30
Se kampen her

http://www.iffwfc.org/#undefin...

​Point til FIRE Copenhagen-piger ved VM

3. dec. 2017, kl. 21.14

Danmarks floorball-piger sejrede overbevisende over Thailand 11-2 efter en hæsblæsende 3. periode, som Danmark vandt med hele 7-1.
Først skrev vi tre, men hermed undskyld til Line Lauridsen for at have overset en assist: Hele fire Copenhagen FC-piger kom på tavlen: Klara Fjorder (2+1), Emma Vistisen (0+3), Mathilde Christensen (1+0) og Line Lauridsen (0+1).
Tillykke med sejren!
Følg VM i Bratislava her (link til Youtube-kanaler)


http://www.iffwfc.org/default....

U11 fandt den nødvendige ekstra energi

1. dec. 2017, kl. 19.47

https://www.facebook.com/18912...


Stort tillykke til U11!


Holdet vandt dagens kamp mod Lyngby. Begge hold kæmpede flot, men Copenhagen FC-spillerne fandt lige akkurat den ekstra energi, der skulle til. De løb for hinanden, spillede bolden rundt, fik chancer mod mål, turde at udnytte chancerne og gik efter bolde


Det gav pote! 10-9 Flot spillet alle sammen, I var super seje

Et point til Copenhagens divisions-piger

28. nov. 2017, kl. 16.46
Copenhagen FC’s Dame 2 stillede i går talstærkt op i Sundbyøster-hallen , inklusive en ny keeper i form af Simone, samt en glad og forventningsfuld træner. 


Midt i første periode kom kampens første mål, som desværre tilfaldt Hafnia. Dog gik der ikke længe før CFC svarede igen med et sublimt sammenspil mellem den unge stjerne Olivia, landholdsspilleren LL og målscoreren Anne K. Desværre fik Hafnia lidt heldigt igen smidt bolden i nettet til 2-1 efter en elegant assist fra Simone ;)


I anden periode blev der lukket ned for Hafnia og CFC kom heldigvis igen på tavlen, på en flot friløber af LL. Efter en intens anden periode gik CFC’s damer til tredje periode særdeles tændte på at få en sejr med hjem, hvilket afstedkom at LL endnu engang fik sat bolden i kassen. Hafnia var dog ikke til at ryste af sig og fik desværre udlignet på et frislag 3 meter fra mål med 5 minutter igen.


Kampen endte derfor desværre uafgjort 3-3. Hånden på hjertet havde CFC klart fortjent sejren og havde vi haft 2 minutter mere havde vi også fået bolden smidt i kassen og hevet sejren hjem.


På trods af de kun to udskiftere holdte CFC formen kampen ud. Her var det kun vicekaptajn Bode og Malene der var nødt til at tage 2 minutters pause ved dommerbordet (læs: straf). Og så hjalp det vidst også at Hafnia kun stillede med to udskiftere.


Kampen bød ligeledes på et sublimt spil af den nytilkomne keeper Simone, der modigt og ufortrødent smed sig efter samtlige bolde der nærmede sig feltet og samtidig tog hun også et straffeskud i anden periode. Måske vi har fået en ny stjerne på den plads ;) Holdet blev på dagen ydermere udstyret med en ny på centerpladsen i form af Anne K, som førte sig frem med sin stærke løbevilje og finurlige overblik. Det er nok ikke sidste gang vi ser hende på den post. Malene fightede og gav den gas på back-pladsen og Bode var den evigt vigtige brik nede i forsvaret og viste til tider smukt samspil med LL. Louise og Olivia knoklede derudaf både defensivt og i angrebet, hvor de kom til flere fine chancer.


Men alt i alt en fin kamp, hvor humøret blev holdt højt og alle kæmpede 222 %. Er helt sikker på at LL sendes afsted til VM på torsdag med den bedst mulige optakt og bedste forudsætninger for succes efter hendes deltagelse i kampen i går.


For os andre gav kampen os blod på tanden til næste søndag, hvor vi skal spille mod Lyngby og forhåbentligt få vores anden sejr.WOM Luna Høimark

Julebanko mandag den 27. november

28. nov. 2017, kl. 14.13


Husk det traditionsrige julebanko i klubhuset!


Det sker på mandag den 27. november. 


Cafeen åbner kl. 17.  Risengrød, æbleskiver, gløgg - tag den sultne mave med!


Bankospil begynder kl. 18 - masser af præmier til dig og sidemanden