Nyheder

Danske VM-piger hjem med en lille forbedring

7. dec. 2017, kl. 19.50

VM-pigerne vender hjem fra Bratislava med en 9. plads i bagagen efter en sejr på 4-3 over Tyskland. 9. pladsen er en enkelt placering bedre end ved sidste VM i 2015.

Copenhagen FC'S Mathilde Christensen (1+1), Emma Vistisen (0+2).

Cecilie Di Nardo scorede sit VM-mål nr 38 - og cementerede dermed en fantastisk position som den mest scorende nogensinde i IFF's VM-historie.

Velkommen hjem piger og tak for en fantastisk indsats!

Arh VM-piger, nu gik det lige så godt!

5. dec. 2017, kl. 21.35

De danske piger ved VM i Bratislava tabte desværre 4-1 til Letland i tirsdagens Play Off-kamp. Det betyder et farvel til den ottende plads, som danskerne med en sejr mindst var sikret.


I stedet skal Danmark nu spille om 9.-12.-pladsen. Første kamp er onsdag kl. 11.30 mod Estland.


Som sædvanlig kan kampen følges på dette link

http://www.iffwfc.org/#undefin...

Danske piger vinder gruppe D ved VM

4. dec. 2017, kl. 22.40

De danske piger vandt mandag 6-2 over USA ved VM i Bratislava.  Dermed vandt holdet gruppe D - og en, på papiret, let modstander i næste kamp, Letland. En sejr over Letland udløser en plads i kvartfinalen. Kampen mod Letland spilles tirsdag kl. 13.00. 

Copenhagen FC's Klara Fjorder (1+0), Emma Vistisen (0+1) og Tanja Mørup (0+1)

Vi fremhæver altid målscorerne, hvilket selvfølgelig er rigtigt og vigtigt, men vi skal ikke glemme den anden ende af banen: Det er bemærkelsesværdigt, at tre danske målkvinder er på top 10-listen i VM-turneringens statistik!

Kampens danske spiller blev som i de to første kampe Cecilia Di Nardo, der med en målscore på otte i tre kampe, matcher nr. 1 i hele -VM-turneringen! Tæller man assists med, rækker det til en 10. plads. I dét regnskab, trumfes hun af vores egen Emma Vistisen, der indtager 9. pladsen, mens Klara Fjorder indtager plads nr. 17. Tre målkvinder i top 10, og tre markspillere i top 20! 

Det er da meget godt, lille Danmark!!

Målfest mod Brønderslev

3. dec. 2017, kl. 21.37

Copenhagen FC's ligadrenge vandt lørdag overbevisende over Brønderslev. Cheftræner Tony Taijala har samlet kampens højdepunkter i denne video:

​Endnu en fornem præstation af CFC's VM-piger

3. dec. 2017, kl. 21.35

De danske kvinder vandt med overbevisende 11-3 over Japan i den 2. kamp ved VM i Bratislava, og endnu engang kendte Copenhagen-pigerne vejen til modstandernes mål. Emma Vistisen (1+4), Klara Fjorder (2+1), Line Lauridsen (0+2) og Maria Olaussen (0+1).
Sidste kamp i grundspillet er mod USA mandag kl 19.30
Se kampen her

http://www.iffwfc.org/#undefin...

​Point til FIRE Copenhagen-piger ved VM

3. dec. 2017, kl. 21.14

Danmarks floorball-piger sejrede overbevisende over Thailand 11-2 efter en hæsblæsende 3. periode, som Danmark vandt med hele 7-1.
Først skrev vi tre, men hermed undskyld til Line Lauridsen for at have overset en assist: Hele fire Copenhagen FC-piger kom på tavlen: Klara Fjorder (2+1), Emma Vistisen (0+3), Mathilde Christensen (1+0) og Line Lauridsen (0+1).
Tillykke med sejren!
Følg VM i Bratislava her (link til Youtube-kanaler)


http://www.iffwfc.org/default....

U11 fandt den nødvendige ekstra energi

1. dec. 2017, kl. 19.47

https://www.facebook.com/18912...


Stort tillykke til U11!


Holdet vandt dagens kamp mod Lyngby. Begge hold kæmpede flot, men Copenhagen FC-spillerne fandt lige akkurat den ekstra energi, der skulle til. De løb for hinanden, spillede bolden rundt, fik chancer mod mål, turde at udnytte chancerne og gik efter bolde


Det gav pote! 10-9 Flot spillet alle sammen, I var super seje

Et point til Copenhagens divisions-piger

28. nov. 2017, kl. 16.46
Copenhagen FC’s Dame 2 stillede i går talstærkt op i Sundbyøster-hallen , inklusive en ny keeper i form af Simone, samt en glad og forventningsfuld træner. 


Midt i første periode kom kampens første mål, som desværre tilfaldt Hafnia. Dog gik der ikke længe før CFC svarede igen med et sublimt sammenspil mellem den unge stjerne Olivia, landholdsspilleren LL og målscoreren Anne K. Desværre fik Hafnia lidt heldigt igen smidt bolden i nettet til 2-1 efter en elegant assist fra Simone ;)


I anden periode blev der lukket ned for Hafnia og CFC kom heldigvis igen på tavlen, på en flot friløber af LL. Efter en intens anden periode gik CFC’s damer til tredje periode særdeles tændte på at få en sejr med hjem, hvilket afstedkom at LL endnu engang fik sat bolden i kassen. Hafnia var dog ikke til at ryste af sig og fik desværre udlignet på et frislag 3 meter fra mål med 5 minutter igen.


Kampen endte derfor desværre uafgjort 3-3. Hånden på hjertet havde CFC klart fortjent sejren og havde vi haft 2 minutter mere havde vi også fået bolden smidt i kassen og hevet sejren hjem.


På trods af de kun to udskiftere holdte CFC formen kampen ud. Her var det kun vicekaptajn Bode og Malene der var nødt til at tage 2 minutters pause ved dommerbordet (læs: straf). Og så hjalp det vidst også at Hafnia kun stillede med to udskiftere.


Kampen bød ligeledes på et sublimt spil af den nytilkomne keeper Simone, der modigt og ufortrødent smed sig efter samtlige bolde der nærmede sig feltet og samtidig tog hun også et straffeskud i anden periode. Måske vi har fået en ny stjerne på den plads ;) Holdet blev på dagen ydermere udstyret med en ny på centerpladsen i form af Anne K, som førte sig frem med sin stærke løbevilje og finurlige overblik. Det er nok ikke sidste gang vi ser hende på den post. Malene fightede og gav den gas på back-pladsen og Bode var den evigt vigtige brik nede i forsvaret og viste til tider smukt samspil med LL. Louise og Olivia knoklede derudaf både defensivt og i angrebet, hvor de kom til flere fine chancer.


Men alt i alt en fin kamp, hvor humøret blev holdt højt og alle kæmpede 222 %. Er helt sikker på at LL sendes afsted til VM på torsdag med den bedst mulige optakt og bedste forudsætninger for succes efter hendes deltagelse i kampen i går.


For os andre gav kampen os blod på tanden til næste søndag, hvor vi skal spille mod Lyngby og forhåbentligt få vores anden sejr.WOM Luna Høimark

Julebanko mandag den 27. november

28. nov. 2017, kl. 14.13


Husk det traditionsrige julebanko i klubhuset!


Det sker på mandag den 27. november. 


Cafeen åbner kl. 17.  Risengrød, æbleskiver, gløgg - tag den sultne mave med!


Bankospil begynder kl. 18 - masser af præmier til dig og sidemanden